30 листопада 2018

Подарунки від депутата

       30 листопада 2018 року  відбулася зустріч педагогічного колективу школи разом із учнями  з депутатом Дніпропетровської обласної ради Забарою Володимиром Васильовичем, з головою Грушівської сільської ради - Попельнюком Валерієм Олексійовичем.



Учні школи зустріли гостей щирими оплесками, чудовими піснями, сучасною виставою про інтерактивні технології. 








В ході зустрічі були  обговорені питання:розвитку освіти на селі, придбання інтерактивних дошок в майбутньому; розвитку спорту, наповнюваність спортивним інвентарем спортивний зал школи та про розвиток і діяльність гурткової роботи в школі, зайнятість учнів в позаурочний час. 



На завершення зустрічі від шанованих гостей Забари Володимира Васильовича та Попельнюка Валерія Олексійовича школа отримала подарунки для спортивного залу - м'ячі футбольні, волейбольні, баскетбольні,  обручі, гімнастичні палочки, мати гімнастичні, сітку волейбольну, сітку баскетбольну, сітку для настільного тенісу, шарики, ракетки настільного тенісу, ракетки для бадмінтону, воланчики для бадмінтону, канат для перетягування, лавки універсальні. 



Учні та всі присутні щиро подякували нашому керівництву Грушівської сільської ради Попельнюку В.О. та депутату Дніпропетровської обласної ради Забарі В.В. за їхню дієву допомогу та небайдужу позицію. 



Велике спасибі!