19 грудня 2018

Семінар вчителів суспільно-гуманітарного циклу

       19 грудня 2018 року в школі був проведений семінар вчителів суспільно-гуманітарного циклу. На нього були запрошені: директори шкіл, заступники директорів, вчителі з Грушівської ЗШ І-ІІІ ст., Токівської ЗШ І-ІІІ ст., керівництво Відділу освіти Грушівської ОТГ.  

      В ході  проведення семінару учасники ознайомилися з школою, прийняли участь у проведеному ( директором школи Радченко Л.З. та заступником директора з НВР Фурман Н.А. ) майстер-класі: "Використання технології  шість  мислячих капелюхів Едварда де Боно", прийняли участь в  інтерактивних вправах (вч. інформатики Шевченко О.А.), відвідали уроки: англійської мови на тему: "Щасливого Різдва" у 2 класі (вч. Камшій М.В.), української мови на тему: "Співвідношення букв і звуків. Звукове значення букв Я, Ю, Є, Ї та Щ" у 5 класі (вч. Васильченко С.Д.), історії на тему: "Хрестові походи" у 7 класі (вч. Босий А.П.). 

      По закінченню навчальної частини учасники семінару відвідали виховний захід; "Іде до дітей Святий Миколай" (пед.-орг. Чільцова О.А. та Чорногуз Л.М.). 

    По завершенню семінару були підведені підсумки та надані рекомендації.