25 грудня 2018

Екскурсія до м. Києва

        В День Різдва Христового та напередодні Нового року учні  нашої школи разом із учнями інших шкіл Грушівської ОТГ  побували в столиці України, в м. Києві. А подарували нам таку чарівну поїздку: депутат Дніпропетровської обласної  ради - Забара Володимир Васильович, народний депутат України Сергій Вікторович Рибалка та його помічники. Зустрічали нас в Києві помічники народного депутата, а потім і сам народний депутат  Сергій Вікторович Рибалка зустрів дітей на столичній  Софійській площі біля головної новорічної ялинки країни. Там було  взято інтерв'ю  "першим" каналом та "дев'ятим". 

       Народний депутат Сергій Рибалка  вручив усім дітям і дорослим подарунки, після чого було колективне фото біля головної ялинки та запросив нас до Комітетів Верховної Ради, зокрема до фінансового комітету, до свого робочого кабінету, де він працює. 
















Діти побачили його робочий кабінет, а також зал, де вони з колегами проводять засідання фінансового комітету. Учні з радістю посиділи в кріслах народних депутатів.  


Зал засідань.







Сергій Рибалка почастував дітей смачними булочками та чаєм в їдальні Комітетів Верховної Ради.






Після Комітетів Верховної Ради нам організували екскурсійну поїздку по м. Києву. Спочатку ми  відправилися до Меморіального комплексу. Національного музею історії України у Другій світовій війні.









Після цього нас повезли до Києво-Печерської лаври
















Відвідування Володимирівського Собору.




 О 15.00 відбулася  екскурсія до Верховної Ради України. Там, на нас чекала цікава та змістовна історична розповідь про люстру Верховної Ради, про сесійну залу, в якій ми побували і посиділи на кріслах народних депутатів, про картину "Державотворення", яка висить на стіні одного з залів, про прапор України. Сфотографувались біля  Новорічної ялинки у Верховній Раді.










Наша екскурсія добігала до кінця, час повертатися додому, нас проводжав вечірній Київ, такий чарівний і казковий в предноворічні дні і чарівна красуня-ялинка на залізничному вокзалі.





Ми щиро дякуємо Народному депутату Сергію Вікторовичу  Рибалці, його помічникам, депутату Дніпропетровської обласної ради Забарі Володимиру Васильовичу за організацію цієї поїздки, теплу зустріч та щедрі подарунки!!!