21 березня 2024

 

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЩАСТЯ. 
ВЕСНЯНЕ РІВНОДЕННЯ.
Міжнародний день щастя має за мету звернути увагу людства до щастя та нагадати, що прагнення до щастя – визначальне і невід’ємне бажання кожної людини на планеті.

Сьогодні, 20 березня, світ відзначає Міжнародний день щастя. Свято покликане показати, що щастя – одна з найголовніших цілей людства, і прагнення до нього є загальним почуттям, яке об’єднує населення всієї планети.

Сама дата святкування була обрана невипадково, бо на цей день також припадає день весняного рівнодення, коли ніч практично зрівнюється зі світлою частиною доби. Автори ідеї хотіли показати: на щастя абсолютно всі мають рівні права, як і на те, аби щодня зустрічати сонце.

Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо ніколи не втрачати віру в краще, слідувати за своєю мрією та завжди вміти радіти життю, навіть у найважчі його моменти!

Бо вміти знаходити радість в житті — ось кращий спосіб привернути щастя




20 березня – День весняного рівнодення. Це час, коли Земля розташовується по відношенню до Сонця так, що його промені падають прямо на екватор. Північна та Південна півкулі висвітлюються однаково, тому тривалість дня та ночі по всьому світу триває однакову кількість годин.

З дня весняного рівнодення світовий день стає довшим і починається астрономічна весна.