05 квітня 2024




Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів» у квітні-травні 2023 року традиційно триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, озеленення територій та створення нових насаджень.

До наймасштабнішого прибирання країни долучились і Червонотоківська гімназія.

Тож і наша громада не є виключенням, як і завжди вже стало доброю традицією дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади.
Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми проживаємо.
Кожен житель повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.